Choď na obsah Choď na menu
 


Medzi nebom a morom

Medzi nebom a morom       

Tento príbeh sa mi zapáčil hneď po prvých stránkach, aj keď musím uznať, že to bolo niečo iné, než čo zvyčajne čítavam. Veľmi ma ohromili niektoré časti, v ktorých vyniká viera v Boha, modlitby, ktoré idú priamo zo srdca a s akou vážnosťou to hovoria a bránia Ho.

Opäť sa potvrdili pravidlo, že tak kde je hriech, nie je Boh a kde nie je Boh, tam sú samé bolestí a trápenia. Porušením šiesteho Božieho prikázania sa aj začal trochu smutný príbeh dvoch ľudí, ktorých viera bola ešte len maličká ako zrnko. No napriek tomu ich Boh nikdy neopustil a pomaličky im ´´našepkával´´ ako majú postupovať ďalej a pomáhal im. A nakoniec to všetko, vďaka Nemu, aj šťastne dopadlo.

V tejto knihe môžeme vidieť to, že ak urobíme niečo zlé a neopravíme to, bude nás to prenasledovať celý život až nás to pohltí. A na Bohu je také úžasne, okrem iných milióntin veci to, že všetke naše hriechy On premení na dobré veci. Možno to vyznie tak čudne, ale je to proste tak. My si to často nevšímame alebo neuvedomujeme, ale prejde čas a vyjde najavo, prečo je toto tak a tamto inak.  Už veľakrát som to zažila a aj naďalej chcem cítiť Jeho prítomnosť.

Nádej sa niekde skrýva – tieto slová presne vystihujú túto knihu. Musíme mať nádej až do poslednej chvíle  nášho života , pretože bez nej by sme boli iba vyprázdnené telá bez života. Ale čo robiť, keď sa zdá, že už nemáme nádej? Odpoveď je jednoduchá – MODLIŤ SA J  Tento život je príliš ťažký , aby si sa nemodlil a v niečo nedúfal.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.