Choď na obsah Choď na menu
 


Vykúpená láska

Vykúpená láska35bdd394b22a0720f928adbb56fb8bd3.jpg

Tento príbeh je skvelý! Jednoducho som si  ho obľúbila už po prvých pár stránkach a ďalej som sa o neho neodtrhla až po posledné. Michael a Sárah, úžasne protikladné osoby, ktoré našli k sebe cestu lásky, pochopenia a dôvery. Je to fascinujúci príbeh, no trocha aj nereálny. V dnešnej dobre by som si asi ťažko predstavila takého muža akým bol Michael. Dnešná mládež nemá veľmi pevné vzory a to je dosť smutné.

Aniela zas nemohla za to, čím sa už v útlom veku stala. Jednoducho sa to ani nesnažila, alebo aj nemohla nijako meniť. Táto kniha mi padla rovno z neba, pretože už dávno som  niečo také dobré nemala v rukách a som šťastná.

Tento príbeh by som odporúčala všetkým, no hlavne tej mladšej generácií, ktorá je už aj tak ukrátená o mnohé dojmy, názory ....nech si z tohto príbehu vezmú čo najviac do svojho vlastného života.

Ešte sa mi tu veľmi páčilo ako autorka zviditeľňuje Boha, tie myšlienky , no dodala nám aj do myšlienok diabla , aby sme si lepšie uvedomovali ten rozdiel medzi dobrom a zlom. Určite aj v našom živote máme možnosť počuť Boha, no sme takí zaneprázdnení toľkými povinnosťami, že naňho nemáme dostatok času. Dnešný svet je akýsi veľmi uponáhľaný aj napriek tých veľkých vymožeností – všelijakých techník a pod. Preto sa snažme si naňho nájsť čas, pretože On je pravý zmysel života.

Ak by som mohla ohodnotiť túto knihu, tak jej dám veľmi veľmi vysoké hodnotenie :)

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.