Choď na obsah Choď na menu
 


Život napriek mojej vôli

Život napriek mojej vôli

Pri čítaní tejto knihy som si veľa krát uvedomila ako hodnotu má život a že je to dar od nášho Otca. Obdivujem Kristen za to, ako sa dokázala pozbierať zo samého dna. Ja by som asi na jej mieste niečo so sebou porobila horšie. No aj to je pravda, že Boh poslal do jej života, po tej nešťastnej udalosti správnych ľudí, ktorí ju viedli a pomáhali jej. V knihe sa hovorí veľa o nádeji a samotnom živote. O tom, že s Bohom dosiahneme viac.

Ďalej sa mi zdalo také nepravdepodobné a predsa pravdivé to, že ju vlak nestiahol pod seba, ale úplný opak. Áno, viem, nie je ľahké žiť bez nôh, ja osobne si to ani neviem predstaviť, ale predsa ostala nažive. Na konci príbehu sme sa dozvedeli, že mala vzácne poslanie, rozpovedať svoj príbeh iným, aby tak Boh zachránil ostatných skrze ňu.

Vrátim sa na časť, v ktorej sa rozhodla pre samovraždu. Aj keď som čítala jej pocity a bolesť aj tak neviem pochopiť ako sa mohla rozhodnúť takto. Jasne, beriem, že som také niečo nezažila, aby mi zomrela stará mama a hneď na to sa obesil kamarát. Myslím si však, že to mala riešiť nejako inak. Možno vtedy necítila Božiu prítomnosť, ale mala vyhľadať pomoc , napr.: psychológa a pod. No ako som už povedala, ja to nemôžem posudzovať, pretože som sa v takej situácií nevyskytla a ďakujem za to Bohu.

Celkovo sa mi kniha páčila. Najviac tie časti, v ktorých sa rozprávalo o nádeji a Bohu.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.